fbpx

Добави

Място
Събитие
Преподавател
Онлайн практика

Бъди обект на активна аудитория

Защо да добавя място?
  • Реклама
  • Система с рейтинг и отзиви
  • Индивидуален брояч на посещенията
  • Връзки към социални профили (Twitter, Facebook, Instagram)
  • SEO оптимизация (Off-page)
  • и още

Добавете вашето място в интерактивна карта с упътвания и контакти. Вашето присъствие в индивидуална страница със съдържание, галерия, работно време и още. С помощта на контакт форма получавате запитвания директно по имейл през индивидуалната страница на вашето място.

Изберете препоръчан план и бъдете на първа позиция в търсенето. Добавете повече снимки, връзка към уебсайт и връзки към социални профили.

Препоръчаното място получава предни позиции и допълнителни детайли.
Интерактивна карта с контакт данни.

Създайте връзки към вашите публикации

Към вашето място, можете да свържете събития, които се организират в него. Така, в личната страница на мястото ви ще има списък на всички събития, които организирате.
По същият начин можете да свържете и преподавателите, които преподават във вашето място. Те отново ще бъдат изброени като списък с връзка към тяхната лична страница.

Към лична страница на вашият преподавателски профил можете да свържете местата, на които преподавате. Можете да свързвате и събития, които организирате или такива, в които участвате.

Към вашето събитие, което добавяте можете да създадете връзки към определено място или преподавател/и.

Събития в света на Йога

Добавете ваши събития в света на Йога. Достигате до повече хора, интересуващи се от Йога. Система за отзиви и рейтинг към вашите събития. Възможност за създаване на връзки между вашето събитие и преподаватели или места.

Интерактивна карта с галерия
Събития

Преподаватели

Разгледай профили на Йога преподаватели и напиши мнение. Добави твоят преподавателски профил и създай връзки между събития и места, в които преподаваш и участваш. Добави твоите Йога стилове на преподаване и връзки към социални профили. Бъди част от Йога обществото на България.

Онлайн практика

Популяризирай твоя онлайн практика. Добави връзка към твой онлайн курс. Привлечи повече посетители и увеличи продажбите. Избери срок, за който твоята реклама ще бъде видима.

Статии

Добави твоя авторска статия и бъди част от Българското Йога Общество.