Елица Йоргова

Профил


Снимки


Места на преподаване


Препоръчано

Отзиви


36 отзива за “Елица Йоргова”

Оценка
 • Екатерина Воденичарова

  Елица е магия. Истински професионалист и човек с голямо Ч. Благодарение на Елица вървя по Пътя на самоусъвършенстване, самопризнание чрез йога. Благодаря , че те познавам.

  1. Яна Димова

   Елица – е любов!!! Любов към професията си и към нас учениците!!! БЛАГОДАРЯ НА Вселената, че ни събра!!! Прекрасен и усъвършенстван духовен йога преподавател!!! Адмирации!!

   1. Соня Моллова

    Елица е прекрасна!
    Благодарение на нея аз избегнах операция на дискова херния!
    Когато стъпих в зала Шанти преди много год.едва се движих.
    Благодаря ти скъпа Ели,продължавай да помагаш на хората!
    Обичам те много!❤️

 • Нина Денина

  Елица преподава с невероятна отдаденост и любов. Практиките с нея са неповторимо изживяване. Толкова много научих от нея! И продължавам да уча. Благодаря ти, Ели!

  1. Милена

   Елица е уникален човек с огромно сърце и душа, които влага във всичко, което прави. Щастлива и благодарна съм, че тя е един от първите ми учители по йога.

 • Мариана Х.

  Елица е любов, търпение и доброта. Във всяка практика тя създава пространство на покой, сърдечна близост с участниците и зареждащо движение. Препоръчвам на всички, които се интересуват от йога практики, без оглед на нивото си, да практикуват с Елица.

 • Сия

  Еличка за мен е Душа пълна с любов, мъдрост и знание, което ни предава с усмивка и отдаденост. Обичам те 😘

 • Mihaela Georgieva

  Елица е моят любим йога инструктор в Пловдив. Носи любовта и мъдростта на йога в себе си! Изключително вдъхновяващи са часовете йога с Елица. Аз имам щастието да ходя на йога, акро йога и йога за бременни при нея и препоръчвам горещо!

 • Снежана Димова

  Елица е прекрасна Светла Душа!
  Щастлива съм,че я срещнах в този си Земен път и благодаря на Вселената за това! Мъдра и умна,дава ни толкова много знания ! Благодаря ти,Ели!🙏💖

 • Стефи Недевска

  Лъчезарна! Елица повдига настроението с присъствието си, и да не ви се играе някой ден с нея човек се заразява с доброта, лекота и настроение!

 • Elena

  Eli e nai-slan4evia 4ovek, kogoto poznavam. Izpalnena s mnogo energia, spokoistvie I pozitivizam 4asovete s neia sa kato magia. Izklu4itelno dobar prepodavatel I 4ovek.

 • Калина Приходкова

  От 8 години посещавам йога клуб Шанти. Където и да отиде Елица, винаги съм с нея. Прекрасен преподавател, с много разнообразни практики, дихателни упражнения и добри съвети към всички. Не ни изостави по време на пандемията въпреки трудните условия и ограничения. Йога ваканциите с нея са изпълнени със съдържание, нови запознанства и интересни срещи. Благодарна ще и бъдя винаги и горещо я препоръчвам на всички

 • Ани

  Познавам Ели от 16 години.
  Тя ме запали активно с йога практиката.
  Винаги е била отдадена на това, което прави, не само като преподавател по йога, но и житейски път.
  За нея мога да кажа, че е страхотен преподавател и приятел !

 • Мариана

  Познавам Елица от много години, неслучайно и даже много навременно. Тя приобщи цялото ни семейство към йога. Отнася се към всички с търпение, обич и грижа, обръща детайлно внимание на изпълнението на асаните. Препоръчвам и за начинаещи, и за напреднали.

 • Антоанета

  Страхотна е Елица!
  Най-добрия йога инструктор, на когото съм попадала. Внимателна, лъчезарна, търпелива,с прекрасен глас! Ходих нанйога за бременни при Еличка и за мен беше чудесна подготовка за раждането и супер тренировка за поддържане на добро настроение, хармония и здраво тяло!

 • Диана Иванова

  Толкова много нежност, любов и отдаденост не съм срещала при друг йога учител. Когато преди 10 години за първи път се срещнах с Ели, това, което най-много ме впечатли беше нейната скромност, вътрешна тишина и безкрайната любов към мъжа на живота й. Елица е пример за човек, който те учи с присъствието и с излъчването си. Благодаря, че те срещнах!

 • Любомира Кюпова

  Ели е един от най-опитните учители, които познавам! Тя определено живее това, което преподава, има задълбочени познания и може да води по безопасен и балансиран начин, който едновременно натоварва и отпуска. Всеки клас при нея е преживяване и винаги съм си тръгвала заредена, разтоварена и научила нещо ново!

 • Цветелина

  Прекрасен човек и професионалист!Безкрайно слънчева и позитивна.Благодаря ти от сърце! 🌹

 • Светлана Малинова

  Има хора, които сияят. Може и да не са чак толкова красиви, но когато говорят, когато се смеят, когато ги гледаш – светят толкова силно, че просто не ти остава дъх да забележиш несъвършенства!!!

 • Mary Anna

  Елица е не само прекрасен преподавател във физическата практика, а в пълният смисъл на цялостната система Йога. Освен преживяването в зала, пътуването с нея е истинско удоволствие <3

 • Дани Чолакова

  Обичам те, Елица, и като човек, и като приятел, и като преподавател. Ти си МОЯТ УЧИТЕЛ. Ти си Човекът, който съзря в мен зрънцето, посади го и го отгледа с най-чистата любов. Благодаря на Съществуванието, че ни срещна в онзи снежен януари на далечната 2010 г. Благодаря ти за всичко, което си направила и правиш за мен, за хората, за света. Щастлива съм да бъда част от нашето голямо йога семейство, което ти създаде с доброта, търпение и много отдаденост. Бъди и пребъди, скъпа Еличка!

 • Ширин

  Елица е прекрасен ангел! Отдадена на своята работа, преподава с много любов, спокойствие, търпение, доброта, смирение! Радвам се че я познавам!

 • Росица Драгинова

  Благодаря на Господ, че ме срещна в моя земен път с Елица! Тя е човек с главно Ч, тя е любов, тя е одухотворение! Елица излъчва светлина, спокойствие, мъдрост и е моят любим йога преподавател!

 • Виолета

  Невероятно Добър ,Позитивен и Слънчев човек и йога учител е Ели с право може да се каже „най-усмихнатия, некомерсиален,светъл йога преподавател в града под тепетата!“

 • Деляна Георгиева

  Мила, отзивчива, добра, добронамерена, състрадателна, внимателна, любяща, харизматична. Поне за мен. Нямам време за йога, но ако трябва да избирам пак ще избера нейните занимания.

 • Радка

  Елица,е отдаденост, отношение, усмивка, любов,нежност,…Елица е друго измерение и възприятие Човек…Бъди и пребъди прекрасни момиче,променяй ни към по -Добро…

 • Катерина

  Елица е въплъщението на човешкото спокойствие и доброта! Нежна, омайващо красива и вдъхновяваща! Тя е най-полезният учител, появил се в живота на човек! Тя може да дарява, да научава и искрено са обича! Възможността за обмен на думи и емоция с нея не е за изпускане!

 • Татяна Стойкова

  Познавам Ели повече от 12 год. За мен тя е истински професионалист в йога!
  Ели е прекрасен, мил и добър човек!
  Щастлива съм,че пътищата ни се срещат и до днес!

 • Красимира Томова

  Елица е харизматична и неподражаема! Тя е доказан професионалист, работещ с ентусиазъм и отдаденост – просто е заразителна!!! Щастлива съм, че запали в мен интересът към йога:)))

 • Живка Тонева

  Елица…..много може да се каже за нея ……но за мен най-важното е смирението, което носи тя…….
  Имала съм срещи с много йога учители…..но усещането от допира с нея е единствен….
  Обичам те, Ели ♥️

  1. Гергана Вълкова

   Елица е прекрасна,мила,нежна и отзивчива.❤️Невероятен преподавател!Обичаме те Ели🙏

 • Цветелина Владикова

  Един прекрасен човек, за който думите не стигат! Трябва да посетите нейн клас за да усетите магнетичното и излъчване и любовта и към йога заниманията, с която запленява всички присъстващи.

 • Лили Митева

  Елица – Елица е любов! От нея блика Любов към хората, любов към професията и към нас в студиото!
  БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТЕ ИМА, ЕЛИ!
  Прекрасен и усъвършенстван духовен учител! Благодаря, за вниманието и обичта, която ми даваш при всяка среща, обичам те, Ели!
  Адмирации!!

 • д-р Марияна Даскалова

  Тя е вдъхновение, сила, любов! Благодаря ❤

 • Кристина Кръстева

  Елица е абсолютното олицетворение на ЙОГА. Обожавам практиките с нея. Дори само гласът и енергията, която разпръсква, ме зареждат и отпускат. Практиките са разнообразни, винаги съобразени с присъстващите и толкова приятни, че не ми се тръгва накрая! Ели излъчва любов и смирение! Пожелавам й здраве!

 • Райчин Рачев

  Препоръчвам Ели!
  и като йога инструктор и като човек!
  ако цените усмивката и високото ниво …

 • Цветина

  Прекрасна Еличка, думите не могат да опишат онова, което тя прави за тялото, умът и душата ми – магия❤

 • Николета Енева

  С Ели ни събра музиката. После аз забременях и започнах да посещавам практиките при нея. Винаги усмихната, с благ и топъл тембър, отдадена на работата си, обърната към хората – винаги с помощ и грижа за тях. Страхотен професионалист и човек! ♡♡♡

 • Ивета

  Елица е Светлина! По време на практиките с нея тялото, умът и душата ми ликуват……буквално! А релаксациите са терапия, действаща на клетъчно ниво! Прекрасна си, Ели!

 • Лора

  Ели е любов, доброта, нежност. Тя има силата да намира и вижда красотата и добротата във всяко нещо! Тя е човек с неспирна енергия, отдаденост във всяко едно отношение и професионализъм!
  Щастлива съм, че съдбата ни срещна! Практиките с нея са винаги зареждащи, пречистващи, променящи ни към по-добро 😊
  А и има най-прекрасния и нежен глас за водените от нея медитации 💓

Напишете отзив

Изберете оценка