fbpx

Калоян Георгиев - Натарадж

Профил


Снимки


Отзиви


4 отзива за “Калоян Георгиев - Натарадж”

Оценка
 • Нели П.

  Натарадж, учител със задълбочени познания и преживяване за йога, като философия, наука и начин на живот.
  Изключително разбиращ ,приемащ и отдаден.
  Ако искате да се докоснете до йога, в нейната пълнота, посетете практика, лекция или семинар с Калоян.

 • Ангел

  Натарадж е един от малкото учители, които влагат сърце в преподаването, Практиките, на които ме е научил, ежедневно ми помагат много да преодолявам предизвикателствата в живота с лекота. Умее добре да поднася всяка важна част от “науката йога”, давайки ни много житейски примери.

 • Елка

  Изумителен, обаятелен, невероятно начетен преподавател, с впематляващ опит
  и уникален стил, силна харизма и завладяващо чувство за хумур!
  Най-съречно препоръчвам за всеки търсещ, наплъно начинаещ, практикуващ, усещащ себе си като напредлан – Калаян Гоергиев – Натарадж ще въведе в йога, ще надгради и задълочи личната практика на всеки.
  Удоволствие е да ни води по един много фин и достъпен начин по Пътя на Йога, малко хора имат едновременно лекота и дълбочина в споделянето, а той я е развил по уникален начин!

 • Кристина Вапирева

  Прекрасен човек и прекрасен преподавател! Въвежда в практиките изключително постепенно и разбираемо, съобразено с нивото и нагласите на хората срещу себе си. Предразполага по изключително приятен начин и никога не пропуска да разсмива, когато е уместно. 🙂 Лично мен превърна от голям скептик в голям почитател на йога. Безкрайно благодарна съм за всичко, което ми е дал, и горещо препоръчвам практиките с Калоян. (heart)

Напишете отзив

Изберете оценка