Как да добавя събитие?

За да добавите място е необходимо да има регистриран профил.

След успешно вписване във вашия профил можете да добавите събитие. За целта посетете страницата добави събитие.

1. Видимост.

Първоначално трябва да изберте видимостта на вашето събитие. Независимо от неговите дати на провеждане, в момента на публикуване вие избирате за какъв срок то ще бъде видимо на сайта.

2. Дати на провеждане.

В това поле въведете датата, на която ще се проведе вашето събитие. Ако вашето събитие ще продължи повече от един ден можете да изберете и крайна дата.

3. Часове на провеждане.

В това поле въведете началният и крайният час, в който ще се проведе вашето събитие. Ако вашето събитие се провежда през няколко дни и часовете не са приложими за него можете да маркирате отметката, която ще изключи часовете на провеждане.

4. Заглавеие/ име на събитието.

В това поле въведете името на вашето събитие.

5. Описание на събитието.

В това поле въведете описание и относно вашето събитие.

6. Имейл.

В това поле можете да запишете ваш имейл адрес, който няма да се показва публично. Той ше бъде използван ако посетител иска да се свърже с вас, чрез специална контакт форма. Така ще получите събощение дирекно към посочения от вас имейл в това поле.

7. Телефонен номер.

В това поле посочете телефонен номер за връзка. Може да изпишете номер като започнете с 0 или с +359.

8. Етикети (тагове).

В това поле можете да запишете вашите етикети (тагове), отделени със запетайка, които характеризират вашето събитие.

9. Категория.

В това поле отбележете към коя категория вашето събитие най-много се доближава. Можете да изберете повече от една категория, като една от тях трябва да бъде избрана като основна (по подразбиране).

10. Адрес на провеждане.

В тази секция има няколко полета. Започнете да пишете името на улицата или адреса и ако се появи в падащото меню изберете го, за да се зареди в останалите полета.

11. Връзка към Facebook събитие.

В това поле можете да въведете URL адрес към събитие във Facebook, ако има направено такова. Ще се визуализира в индивидуалната страница на събитието и в списъка със събития.

12. Място на провеждане.

В това поле можете да създадете връзка със съществуващо място, ако е добавено в сайта. След усешно свързване на събитието към дадено място в индивидуалната страница на последното ще бъде видимо това събитие.

След въвеждане на име изчакайте зареждане на резултати и изберете от падащото меню.
13. Свързани преподаватели.

В това поле можете да създадете връзка с преподавател/и, ако той е добавен в сайта. След усешно свързване на събитието с определен преподавател/и в индивидуалната страница на последния ще бъде видимо това събитие.

След въвеждане на име изчакайте зареждане на резултати и изберете от падащото меню.
14. Изображения.

В това поле добавете изображения от „Избор на файлове“ или пуснете в пунктираната линия изображения, чрез влачене. След като се добавят, изображенията могат да се преподреждат, като първото изображение се зарежда като основно в списъка със събития. Можете да редактирате описанието на изображение след като го маркирате с курсора и изберете иконата с молива. Можете да изтриете вече добавено избражение след като го маркирате с курсора и изберете кофата за смет.

15. Запис.

След като попълните всички задължителни полета можете да изберете „Преглед“, за да видите как ще изглежда вашата публикация (събитие). Когато сте готови изберете „Запиши“.

16. Завършване на поръчка.

След като сте избрали бутона „Запиши“ ще бъдете препратен към екран за завършване (плащане) на поръчката за публиакцията ви.

Вашият коментар