fbpx

Елена Freedom

Профил


Снимки


Отзиви


5 отзива за “Елена Freedom”

Оценка
 • Лидия

  Харесвам хора,който не спират да се развиват, и се отнасят с любопитство към живота. Елена е един от тези, съвременни будители.

 • Цонка

  Прекрасна и вдъхновяваща учителка е Елена!

 • Румина

  Елена е прекрасна!
  И думите й инпрактиката ни е вдъхновяваща…

 • Николета

  Елена Freedom е чудесен йога учител! Практиките си води с усмивка, със спокойствие, с леко преливане от поза в поза. Наблюдава участниците в урока и “вдига летвата” според способностите им. Предизвиква себе си и другите да опитват. Насочва мислите ни към присъствие тук и сега по време на практика. След края се чувствам по-силна, гъвкава, спокойна, осъзната, здрава. Ще се радвам отново да участвам в нейни класове.

 • Ина

  Практиките, които води Елена Freedom, са невероятно изживяване. Не само физически, но и духовно. Всяка практика е една неповторима история, която те отвежда до дълбините на земните недра или те понася към безкрая на хоризонта, свързва те със света около теб и с теб самия. Всичко това се случва под внимателното насочване и моделиране на всяко движение, така че тялото ти да бъде в приятна хармония между собствените си възможности и възможния устрем да постигне повече.

  В допълнение Елена разработва и страхотни аксесоари, които пеавят йога практиката още по-приятна, независимо къде точно се случва тя – корковият мат, блокчетата и столчето за медитация са несравними с всяка друга екипировка, която съм пробвала.

Напишете отзив

Изберете оценка