fbpx

Калина Прокопиева

Профил


Снимки


Отзиви


4 отзива за “Калина Прокопиева”

Оценка
 • Йоана

  Дълго се лутах между различни зали и и инструктори. Радвам се открих Кали, препоръчаха ми я хора, на който имам доверие. А след среща по време на йога седмицата във Велико Търново, вече бях решена да посетя залата. Кали е прекрасна, вдъхновяваща, лъчезарна и знаеща. За мен е удоволствие да общувам с нея. Благодаря за тази възможност

 • Елена Димитрова

  Внимателна, подкрепяща, раздаваща себе си… След всяка практика при Калина си тръгвам в онова особено състояние на вътрешна подреденост, което за мен е безценно.

 • Габриела Дряновска

  Калина е най-слънчевият и позитивен човек, който познавам. Като инструктор по йога, тя е всеотдайна и зареждаща. Предава своите умения с лекота и заразяващ ентусиазъм!

 • Красимира Нечева

  Когато си помисля за йога практика с Кали ме обзема чувство на лекота и спокойствие. Практиката при нея протича без напрежение, винаги си сигурен че ще изпълняваш асаните правилно, тъй като тя пояснява кои мускулни групи трябва да се задействат и какъв е ефекта върху тялото. Гласът и по време на релаксациите ми действа отпускащо, чувствам се отпочинала и заредена с енергия, когато си тръгвам от залата. Ако ви липсва енергия, вътрешен мир или просто имате нужда от тонизиране на тялото, не се колебайте да се присъедините към йога групите във Велико Търново или Горна Оряховица!

Напишете отзив

Изберете оценка