fbpx

Криси

Профил


Снимки


Отзиви


12 отзива за “Криси”

Оценка
 • Таня Цекова

  Класовете с Криси са прекрасни и много зареждащи!Винаги съм се чувствала след тях щастлива и вдъхновена!За мен е абсолютен професионалист отдадена изцяло на работата си с правилния подход и всеотдайност на практикуване! Удоволствие е да съм в нейните класове!Благодаря за отношението и грижите към нас🙏❤️!

 • Силвия Вартан

  Вече три години практикувам с Криси!
  Изключителен професионалист!
  Влага душата си в това което прави !
  Всеки път различни практики съобразени с енергийната среда !

 • Силвия Вартан

  Вече три години практикувам с Криси!
  Изключителен професионалист!
  Влага душата си в това което прави !
  Всеки път различни практики съобразени с енергийната среда !

  1. Йоана Пенчева

   Йогата за мен е живот и начин на съществуване! Благодаря Криси за всички прекрасни практики, за всички споделени моменти , за специалната енергия с която ни зареждаш! Страхотен професионалист и човек живеещ за да посява светлина и спокойствие в душите ни! Благодаря Криси! Ти си нашия йога мастер! Благодаря за споделената енергия и вибрации винаги в точния момент!
   ❤🙏🙏🙏❤

 • Августина

  За мен е истинско вдъхновение да посещавам класовете на Криси. Винаги успява да докосне онази част в тялото ми, която има нужда в дадения момент, както и да отпусне съзнанието ми от натовареното ежедневие. Благодаря, че се срещаме и обменяме вибрации 🙏

 • Павла

  …-Не просто ме докосва ,а ме разтърсва! БлагоДаря Криси!

 • Нели Георгиева

  Светлината в LunaRa студио на Криси е светло лилава:) Една такава хубава, спокойна и умиротворяваща. Усещането е като за дом, храм и училище едновременно. Идвам тук винаги, когато мога.Показва ми какво е да се чувстваш добре. Да си в себе си, в ума си, в настоящето. Криси ме учи да съм отговорна към себе си и ми припомня, че с радост се живее по-лесно 🙂Благодаря ти, Криси!

 • Павла

  …БлагоДаря Кристина,затова че всеки път практиката с теб е дълбоко трансформираща! Любим йога мастер…горещо препоръчвам!

 • Таня Георгиева

  Кристина – един невероятно сърцат, искрен и отдаден йога учител, с изключително успокояващото присъствие. Благодаря ти, за страхотните практики, с които ни водиш по пътя на баланса между ума и тялото. Благодаря, че ни осигуряваш място, на което можем да бъдем себе си – истински и предразсъдъци. 💘

 • Диана Демирева

  Имам късмета и удоволствието да посещавам йога-практиките в уютното йога студио „LunaRa“ с инструктор Кристина .От там си тръгвам винаги в по-добра кондиция ,за което БЛАГОДАРЯ ти Криси!

 • Мая Бояджиева

  Едно прекрасно и уютно местенце
  Където след дългия ,натоварен ден намираш спокойствие и уют за които Криси с голяма любов се грижи за нас с прекрасните си практики и излизаме от студиото заредени,отпочинали и одухотворени.Благодарим ти Криси
  От сърце за това ,което правиш за нас с цялата си душа И отдаденост!!!

 • Happy Van4e-to

  Невероятен баланс и хармония постигам с водените от Кристина практики в уютното и вълшебно йога студио „LunaRa“ в Пловдив. Още по пътя за студиото краката и сърцето ми започват да вървят заедно и в една посока, а след йога с Кристина съм винаги окрилена, вдъхновена и в отлична кондиция. БЛАГОДАРЯ за всяка практика! Благодарна съм и за най-важното умение на йога-учителя, което го прави real master of flow, че оставя нещата да се случват по най-добрия за нас начин! Всеки път се удивлявам, как толкова различни хора, емоции, души, тела сме на йога-постелките, а всички сме с едно огромно задоволство и удовлетворение след класа на Криси. Най-честата реплика е „Точно от това имах нужда!!!“. Йога с Кристина с две думи е практикуването на щастлив живот и живеенето на щастието на практика (не на теория). Йога е универсалната панацея, а йогата на Криси е персонализирана за всеки един от практикуващите. Благодаря за грижата, за вложените знания, умения и вдъхновение и за всичко, което споделяме заедно.

 • Румяна Стефанова

  Благодаря на Криси, най-напред , че има смелостта да бъде с нас !
  Тя направи студиото LunaRa , едно място , за взаимодействие с нас самите. Благодаря и за вдъхновените практики , от които излизаме зареждащи и същевремено балансирани ,а точно от това има нужда всеки , ако осъзнава същността на йога единството – дух и тяло в едно .
  Освен , че и благодаря , пожелавам на Криси да бъде винаги здрава, вдъхновена и вдъхновяваща, намираща себе си и ръководеща нас в безкрайните йога преживявания!

Напишете отзив

Изберете оценка